Velká cena Strakonic 2012

Strakonice 2. června 2012

Velké cena Strakonic se mohla pochlubit stejně kvalitním obsazením jako zatím poslední podnik v Prachaticích. Oddíl táborského Sokola svádí v těchto dnech boj s marodkou, a tak se do Strakonic vydala jen tříčlenná výprava.

photo316i.jpg photo314i.jpg photo315i.jpg photo317i.jpg

Za obhajobou loňského prvenství cestoval do Strakonic mladší žák Jan Mašek. Ve své kategorii nad 60 kilogramů narazil na jediného soupeře, se kterým se proto utkal hned dvakrát. V obou případech zvítězil na ipon.

Starší žák Oliver Rainoch se představil ve váhové kategorii do 60 kilogramů. V té se utkal mimo jiné s úřadujícím mistrem republiky, jenž ho v cestě za svým očekávaným prvenstvím porazil na ipon. Naopak velmi vyrovnaný průběh měl souboj táborského judisty o stříbrnou příčku. O tu ho v konečném účtování připravil jediný pomocný bod k dobru na straně soupeře.

Mezi mláďaty (váha do 27 kg) sbíral zkušenosti Samuel Zivčák. Osm zúčastněných nadějí se rozdělilo do dvou skupin, ze kterých si proklestili cestu dál jen dva nejlepší. Reprezentant táborksého Sokola se držel statečně a připsal si na své konto i jedno vítězství, porážky ve zbylých dvou zápasech mu ale dveře do dalších bojů přibouchly.

Galerie fotek, celkem: 4

  • photo314
  • photo315
  • photo316
  • photo317

Volně přístupné Datum vytvoření08.01.2013 Počet zobrazení2829×