Kupme dětem tatami

Oddíl JUDO TJ Sokol Tábor si Vás dovoluje zdvořile požádat
o sponzorský dar na zakoupení judistického tatami v rámci akce.

,,Kupme dětem tatami‘‘

Hlavním důvodem pro dokoupení tatami je především velký nárůst členské základny našeho oddílu, především dětí, které se již na stávající plochu při tréninku nevejdou. Hrozí tedy zvýšení rizika úrazu, dále nemožnost navyšovat členskou základnu a proto považujeme rozšíření stávající tréninkové plochy za nezbytné.

V současné době vlastníme 32 desek, ze kterých se dá postavit tréninková plocha 8 × 8 m. Oficiální závodní plocha je 12 × 12 m. Na konci měsíce června budeme objednávat minimálně dalších 23 desek. Část objednaných desek budeme hradit z oddílových peněz a na část nám přispěje TJ Sokol. Pokud dokoupíme 23 desek, postavíme již plochu 10 × 11 m. To znamená, že by nám chybělo již pouze 17 desek.

Z tohoto důvodu vyhlašujeme sbírku, aby se dokoupilo co nejvíce desek, neboť při objednání většího počtu je možná množstevní sleva. Cena jedné desky tatami je cca 2160,– Kč (včetně DPH 21%), ale jakákoliv výše daru i v řádech stokorun je pro nás přínosem.

Pokud se rozhodnete podpořit nás v této akci, zašlete, prosím, darovanou finanční částku na náš účet č.ú. 12439301/0100, do poznámky napište: tatami a jméno dárce. Nebo můžete přispět přímo v kanceláři Sokola, popř. na závodech 1.6.2013. Dárci budou zveřejněni na našich webových stránkách. Děkujeme Vám za Váš zájem.

Na tatami přispěli sponzorským darem:

senátor Mgr. Pavel Eybert

Luboš Kroužek

Pentalon – středisko hlubinné péče o duši photo565a.jpg

Helena a Karel Zivčákovi

Lukáš Bakule

Denisa Fürbacherová

Veronička a Tomáš Čulíkovi

Volně přístupné Datum vytvoření31.05.2013 Počet zobrazení2941×