Denisa Fürbacherová stříbrná na přeborech ČR

Hranice na Moravě 22. listopadu 2014

Přebory České republiky mladších žáků a žákyň se konaly v Hranicích na Moravě. Za TJ Sokol Tábor startovala ve váze do 48 kg Denisa Fürbacherová. Letošní sezonu měla velmi úspěšnou. Na přebory ČR se kvalifikovala ze 4. místa ve své váze.

photo1260i.jpg photo1262i.jpg photo1263i.jpg photo1265i.jpg

Hned ve svém prvním zápase narazila na těžkou soupeřku, která sestoupila z vyšší váhové kategorie 52 kg. Zápas byl velmi vyrovnaný, ale v jeho druhé polovině se již projevila větší dravost a fyzická připravenost naší závodnice, které se podařilo soupeřku hodit na bodovanou techniku a zápas dovést do vítězného konce. V dalších dvou zápasech dostala velmi technicky zdatné soupeřky. Denise se vždy podařilo ustát začátek zápasu a následně díky větší síle a lepší kondici hodila soupeřky na svoji osobní techniku s rychlým přechodem do držení. Oba zápasy zvítězila na Ippon. Ve finálovém zápase se Denisa po hodu dostala do držení, ze kterého se jí již nepodařilo uniknout. Skončila na velmi cenné stříbrné pozici.

Je to vynikající výsledek, který by na začátku sezony nikdo nečekal. Pro náš oddíl je to po zisku zlaté medaile na PČR starších žáků od Jana Maška další cenný kov do sbírky.

photo1261i.jpg photo1264i.jpg photo1266i.jpg photo1267i.jpg

Volně přístupné Datum vytvoření23.11.2014 Počet zobrazení3224×