Čokoládová cena Kaplice 2013

Kaplice 16. února 2013

Celkem se turnaje účastnilo 81 závodníků, včetně závodníků rakouského oddílu UJZ Mühlvierte. Z našeho oddílu zápasilo 7 závodníků. Vzhledem k tomu, že se jednalo pouze o kategorie mláďat a mladších žáků a žákyň, tak byla velice slušná účast. Turnaj byl velice kvalitně obsazen, dalo by se říci, že v něm nebylo slabých soupeřů. I přesto si naši závodníci vedli výborně a z našich prvních letošních závodů jsme si přivezli jednu zlatou a tři bronzové medaile.

photo268i.jpg photo271i.jpg photo272i.jpg photo275i.jpg

kategorie mláďat:

Josef Pokorný – 24 kg
Pepík se neumístil na stupních vítězů, ale držel se velice slušně, přece jen je ještě o dva roky mladší, než ostatní závodníci z kategorie mláďat.

Samuel Zivčák – do 30 kg – 1. místo
Své první 3 soupeře porazil na Ippon před časovým limitem a v dalších dvou zápasech zvítězil na body. Byl sice nejmenší ve své kategorii, ale nejtechničtější a celkem s přehledem zvítězil. Udělal mi radost, jak technicky, tak i takticky zvládnul všechny své zápasy a žádný z jeho soupeřů na něj nedokázal udělat ani bod.

Lukáš Bakule – do 33 kg – 3. místo
Podal velice pěkný a bojovný výkon, zaslouženě obsadil 3 místo, od loňska se velice zlepšil.

Jan Sedláček – do 33 kg
Honzíkovi se bohužel tentokrát nezadařilo, měl velice těžkou skupinu a na stupně vítězů se nedostal.

Martin Pokorný – do 33 kg
Vedl si dobře, ale spíše bojoval s trémou, než ze soupeři, byl málo aktivní a ve své skupině se neprosadil.

Adam Laškaj – 40 kg – 3. místo
Adam svůj první zápas vyhrál na Ippon, ale pak dvakrát prohrál a nakonec skončil na 3 místě. U tohoto závodníka to byla velká škoda. Minule tady vyhrál a i teď měl na vítězství, ale zápasy nezvládl takticky. Např. 8 sekund před koncem zápasu ještě vedl, ale vlastní pasivitou nechal soupeře nastupovat do technik a vítězství neudržel.

kategorie mladší žáci:

Patrik Böhm – 42 kg – 3. místo Velmi šikovný zápasník, také měl na lepší umístění, technicky na to má, ale takticky nezvládl některé své zápasy, ale 3. místo je velice pěkné, měl velmi těžkou skupinu.

Galerie fotek, celkem: 8

  • photo268
  • photo269
  • photo270
  • photo271
  • photo272
  • photo273
  • photo274
  • photo275

Volně přístupné Datum vytvoření04.03.2013 Počet zobrazení2882×